ï»� Domjenci i proslave | Vinarija Jagunić

https://www.breitling.to https://www.hublot.to omegawatches.to tag heuer replica replica panerai watch iwc replica watch audemarspiguet.to Franck Muller replica watches

logo: click for home page
HR  |  EN

Domjenci i proslave


Imate li prigodnu obiteljsku proslovu? Poslovna okupljanja? Team building? Ili se jednostavno volite opustiti sa svojim društvom?

Nema problema, dobrodošli! Naša Klet nalazi se u neposrednoj blizini vinarije sa oko 80 mjesta u zatvorenom dijelu i 40 mjesta na otvorenoj terasi sa koje se pruža prekrasan pogled na okolne vinograde.

Za Vas ćemo pripremiti pravu eno-gastro rapsodiju od nekoliko sljedova, a sve od namirnice iz vlastite proizvodnje ili od lokalnih proizvođača.

Želite li krenuti od predjela ili juha, preko glavnih jela pa sve do slatkih deserata naših baka? Želite li da sljubimo svaki slijed sa jednim od naših vina ili se prepuštate jednom vinu po izboru tokom cijelog posjeta? Izbor je velik! Mi smo tu da predložimo, a na Vama je da odlučite.Najavite svoj dolazak na vrijeme i prepustite se eno-gastro hedonizmu.Kontakt

soap2day