ï»� O nama | Vinarija Jagunić

https://www.breitling.to https://www.hublot.to omegawatches.to tag heuer replica replica panerai watch iwc replica watch audemarspiguet.to Franck Muller replica watches

logo: click for home page
HR  |  EN

Vinarija Jagunić

Svoj život posvetili smo proizvodnji vrhunskog vina kako bi zadovoljili najzahtjevnija i najistančanija nepca. Proizvodnja vina nije običan posao. U njega je uloženo puno ljubavi, truda i rada kako bi baš svaka kapljica bila dovedena do savršenstva, u punom smislu te riječi.

Tradicija vinogradarstva naše obitelji seže daleko u povijest. U samim počecima zasnivala se na starim domicilnim sortama, a uzgojni oblik bio je "starohrvatski, uz kolac". Praćenjem i uvođenjem novih tehnologija i trendova obnavljaju se stari nasadi i uvode se nove, introducirane sorte. Tako su početkom 90-tih godina stari vinogradi zamijenjeni sortama koje se i danas uzgajaju na gospodarstvu. Jedni smo od prvih gospodarstava Plešivičkog kraja koji nedugo zatim pune prve boce vina pod vlastitom etiketom i oznakom kontroliranog zemljopisnog podrijetla.

Predan rad, ogromno iskustvo stjecano godinama, inovativnost i stručno usavršavanje rezultirali su i mnogobrojnim medaljama, nagradama i priznanjima na ocjenjivanjima unutar udruge vinara, kao i na državnoj razini.

  • proizvodnja vrhunskog vina iznimne kvalitete
  • duga tradicija vinogradarstva i bogato iskustvo
  • oznaka kontroliranog zemljopisnog podrijetla
  • mnogobrojne medalje, nagrade i priznanja
Kontakt

Degustacija vina

Za Vas smo spremni organizirati sve vrste poslovnih domjenaka, skupova, predavanja, obiteljskih proslava, vođenih degustacija i tura. Obratite nam se za savjet, a mi ćemo vam rado pomoći s prijedlozima. Na Vama je samo da odlučite, a dalje sve prepustite nama!

Eno-gastro turizam

Čista priroda, vrhunski specijaliteti, kvalitetna vina te mirno i tiho okruženje sastavni su elementi eno-gastro turizma. Uživajte u svježim, sezonskim namirnicama te domaćim specijalitetima Plešivačkog kraja s pogledom na zelenilo i vinograde.soap2day