ï»� Pjenušac Three Stars brut

https://www.breitling.to https://www.hublot.to omegawatches.to tag heuer replica replica panerai watch iwc replica watch audemarspiguet.to Franck Muller replica watches

logo: click for home page
HR  |  EN

PG -707505: Vina Jagunić / Pjenušac Three Stars brut

THREE STARS BRUT, pjenušac

Brut, klasična metoda druge fermentacije u boci
Chardonnay, rajnski rizling i stare plešivičke sorte dale su bazno vino za ovaj pjenušac, prvi iz vinarije Jagunić, koji su predstavili 2016. Svaka je sorta, odnosno kombinacija sorata, stigla iz „svog“ vinograda na glasovitom plešivičkom položaju Hrvojka.

Iznimno zrelo miriše, osjeti se da je 18 mjeseci bilo na drugoj fermentaciji u boci. No, ima i svježinu. Kroz miris brioša i korice kruha prvo se probija jabuka zelene boje, koja je na granici zrelosti, ima citrusa, limete ponajviše, a potom stiže nježan miris ananasa.

Okus je bogat i slastan. Neka dame ne shvate kao seksizam, ali muškarca će podsjetiti na raskošnu brinetu. To ne znači da u ovom pjenušcu neće uživati i u društvu plavuše ili crnke. Uostalom, i naziv mu je „tri zvijezde“.
Podjednako je dobar iz svake visoke čaše na stalku, samo da je bucmastijeg tijela i da joj se vrh sužuje. Ne mora biti ni jako hladan, ukusan je i na temperaturi uobičajenoj za bijela vina, a može se piti gotovo uvijek: uz bijelu ribu bogatog okusa poput kovača ili velike orade, hladna mesna pečenja s puno povrća ili u intimnom društvu prije odlaska na počinak.

Cijena na upit
 


123movie
iapac.to replica omegas