� TRAMINAC CRVENI

https://www.breitling.to https://www.hublot.to omegawatches.to tag heuer replica replica panerai watch iwc replica watch audemarspiguet.to Franck Muller replica watches

logo: click for home page
HR  |  EN

PG-541938: Vina Jagunić / Traminac crveni

TRAMINAC CRVENI

Prekrasna žutozelena boja nije tipična za traminac, više upućuje na mladu graševinu. U finom mirisu lagano se osjeti bijela ruža po kojoj se traminci prepoznaju, ali pun je i drugog cvijeća, pa i voća, a suzdržan je kao da je u vino umiješana manje aromatična sorta poput zelenog silvanca.

Okus je svjež i pun, ali ni on ne otkriva odmah sortu. Slast traminca se osjeti, no puno je drukčijih asocijacija po kojima se može zamisliti da mu je pridodano malo bijelog pinota ili chardonnaya.

No, poprilično vremena nakon gutljaja, to je nekoliko minuta, osjeti se da u čaši ne može biti ništa drugo osim traminca. Riječ je o mirnijem klonu traminca, crvenom, kao što piše na etiketi, a ne onom drugom, koji se s punim pravom naziva mirisnim. Ovaj traminac lijepo prati jela na bazi mesa i ribe nježnog okusa, piletine, oslića ili, pripremljenih s malo slatkih i ljutih začina te dodacima poput šparoga. Zahvaljujući rijetkoj kombinaciji svježine i slasti, fino se pijucka i tijekom razgovora u mirnom društvu.

Cijena na upit
 


soap2day